28 September 2012

Strawberry Choco Cake Flanel art

Strawberry chocolate flanel cake. Don't you think it so taste and yummy?
I wish it is real cake , so I can eat it and feel relax when I stressed.

So, who wanna eat it guys?? Grab it fast!!




22 September 2012

Baby eeyore supeerrrrr kawaiiii crochet




Don't you think it is super cute eeyore stuff? Maybe you think bout her weird color! Hahaha, Yes, I change the color being tosca. I think it doesn't change her cuteness face. 

But everybody do know. She is Baby eeyore. Who care bout color??


Hahaha, and I love so much my own pattern of this stuff!!  *dance*


Sweet white bunny crochet doll






Pinkish Shawl





White bunny and peach-colored scarf. The shape is almost similar to the first project in the form of bunny. However, this white bunny looks more sweet. Share if you Like

08 September 2012

Rilakkuma handmade doll (felt craft)


Haven't finished yet :)


A few hours later. Viola. Rilakkuma be. I do not know why there are so pleased to see Rilakkuma. lol
Anyway, have a form similar to the original?

In fact I wanted to take photo Rilakkuma eating candy. Turned out to be very difficult. Inevitably, only contiguous with lollipops photo. Mwahahaha ~



Taken another photo with flowers bloom.



01 September 2012

Lenn's Craft and 2nd project of Chibi Chibi





Cherly Steffy Felly

Christy Ryn Angel


Anisa Gigi Kezia

Komentar Pak Produser plus di bantu promoin. Yeay~


Lenn's Craft and 2nd project of cherrybelle and their producer

Hellow :) Aku cuma mau share photo dan sedikit cerita tentang Chibi's producer and Cherrybelle . *lagi*
Jadi tepatnya tanggal 16 Agustus , seseorang bernama Teguh menghubungi aku. Dia excited liat foto foto sebelumnya yang pernah dipesen untuk para Chibi.
Nah kemudian, Teguh juga berniat untuk memesan lagi boneka rajut desainku untuk dipajang di mobilnya.
Katanya "Pokoknya gue mau orang orang notice ama boneka yang kamu buat dan tau kalo itu boneka Chibi, Jangan ampe jelek ya."

Masih teringat jelas kata-kata itu sampai sekarang.

Orangnya baik :) dan ramah banget. Mau nyapa nyapa aku dan bercanda sedikit. Fun banget deh. Pembeli yang baik tepatnya dan pembeli idaman para penjual. Ga banyak nuntut dan percaya banget aku bisa bikinin boneka chibi sebaik baiknya. Aish senangnya~

Makannya pas merajut, aku buatin dengan sepenuh hati dan cinta. *lebay* Biar hasilnya Istimewa 

cekidot



Fotonya di taman tetangga :p

Dan yang lebih asyik lagi, Teguh bantuin share di twiiternya. makin banyak yang tau Lenn's Craft. Ihh seneng deh, ada pembeli yang ikut bantuin share Lenn's Craft. Thank's so much . Love is You deh !!