01 August 2017

Hasil karya Lenn's Craft siap kirim ke luar Indonesia





Sebagai crafter, pasti kita sangat senang jika hasil karya kita bisa diterima masyarakat. Terlebih oleh masyarakat luas.

Aku sangat senang ketika mendapat orderan ke luar negri. Kenapa ? Karenaa.. itu artinya karyaku benar benar dicintai. Tidak hanya masyarakat Indonesia yang bisa menyukainya, bahkan "bule" pun bisa ikut menyukainya. Yeaayy

Berikut foto beberapa orderan yang kirim ke South Carolina, California, Canada , Ontario, Lincoln (US dan UK)

Pernah aku juga menpunyai customer dari Singapura, Filipina, Meksiko, Chili, German, Perancis dan lainnya. Rasanya walau aku tidak keliling dunia. Entah mengapa .. kok rasanya boneka hasil buatanku dan desain desainku bisa keliling dunia aku ikut senang ya (entah perasaan apa ini)

Semoga sih kedepannya Lenn's Craft bisa menyajikan karya karya untuk penikmat handmade art di manapun. Dan aku akan berusaha selalu memberikan karya terbaikku :)

Thank your support to me. From the zero now my work is really accepted by society both in the local or overseas.

Marie cat tsum tsum amigurumi



Finally I can post my other work. This time it is still a tsum tsum in a different version and character . Here you are Marie Cat. The prettiest cat we ever seen.

Early on I was hesitant to make this Marie cat because the character is quite complicated. But I thought I could
simplify the face but still looks cute and pretty.

Especially in the eyes. One of the keys to making a plush is in her eyes (according me). And to be honest. We thought it is simple, just a small toy and so on . But trust me, the face were pretty hard to created.
  Hope it inspires you. Or hopefully a marie collector anywhere, who wants to purchase it. dont hesitate to drop a message :)

02 July 2017

Ice Cone Stitch mini amigurumi- crochet doll


Sepertinya akhir - akhir ini Lenn's Craft terkena demam Disney. Kemarin setelah bikin tsum tsum rajutan yang gemes abis, sekarang aku bikin yang baru nih. Tokoh dari Disney lagi.
Yeayy... Kali ini bikin stitch dan scrump dalam bentuk ice cone. Hasil jadinya kecil sekitar 9 cm. Tapi justru yang kecil gini buatnya susah. apalagi bikin scumpnya yang kecil kaya pilus.

Buat Disney freak yang koleksi Stitch plushie. Nih buat lengkapin koleksi kalian. Mau order silakan hubungi aku, kontak ada di profile.

*soon bikin Disney yang lain*

21 June 2017

Disney tsum tsum amigurumi pattern






Amigurumi is a Japanese Craft that makes dolls from crochet . Since I was kid I've liked dolls and handicrafts. Now I am very happy to enjoy my job as an Indonesian crafter. In addition to channeling hobbies, make money as well. Now I not only sell finished dolls. I also sell the pattern. Of course with a clear step by step photo. Can you find me at Etsy store.
Here I present Tsum tsum disney amigurumi. I never getting bore to make tsum tsum!!


For you who are outside Indonesia and want to order custom dolls. Of course I provide sending service abroad. Please leave a message and as soon as I will reply.

12 June 2017

Pusheen with bunny ear amigurumi pattern

I think I fall in love with pusheen again, I created new variation of her. With new color and new shaped. For crafter who like pusheen, I inform you that I also sell the pattern amigurumi on my etsy store. Or drop email if you want to purchased the finised doll or pattern. Of course I provide to worldwide shipment. Etsy store

03 June 2017

K pop Boyband Vixx doll



K pop lovers yang suka koleksi boneka chibi biasnya terutama boneka Vixx. Lenn's Craft juga bikin amigurumi custom nih. Untuk mewujudkan kreasi chibi biasnya dalam bentuk boneka rajut. Untuk baju atau warna rambut bisa disesuaikan dengan foto album boyband/ girlband tersebut.